پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

پزشکیان در مراسم شب عاشورا: اگر حق را در جامعه پیاده نکنیم گریه‌کردنمان فقط گریه کردن است

رئیس جمهور منتخب در مراسم عزای امام حسین علیه السلام در شب عاشورای حسینی و در حسینه امام خمینی گفت: اگر حق را در بین افراد و قومیت‌ها پیاده نکنیم، گریه کردنمان فقط گریه کردن است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 15
کد خبر: ۲۵۰۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب در مراسم شب عاشورای حسینی در حرم امام خمینی (ره) با ایراد سخنانی، گفت: اگر مسئولین به حق عمل و به عدالت رفتار کنند، مگر می‌شود مردم از ما ناراضی باشند؟! امام حسین (ع) به خاطر «حق» شهید شد؛ مگر نمی‌بینید که به حق عمل نمی‌کنند و از باطل روی‌گردان نمی‌کنند؟!

وی افزود: فلسفه کتاب خدا و پیامبران برای «حق» است. این حق خیلی وسیع است؛ اگر بخواهیم راجع به آن حرف بزنیم. ولی وقتی به ارتباطات فردی و اجتماعی می‌آید، تنگ می‌شود.

رئیس جمهور منتخب ادامه داد: حق در جامعه جاری و عدالت در جامعه جاری نباشد، دعوا شروع می‌شود و اختلاف به وجود می‌آید. امام حسین (ع) برای برپایی حق قیام کرد. اگر ما حق را در جامعه بین افراد و قومیت‌ها پیاده نکنیم، گریه کردن ما فقط گریه کردن است.

پزشکیان با بیان اینکه پیامبر آمده تا براساس حق بین مردم قضاوت کند، بیان کرد: امام حسین هم می‌فرمایند مگر نمی‌بینید که بین مردم براساس حق قضاوت نمی‌کنند؟ ما اصلی داریم به نام حق و عدالت و امام حسین (ع) برای همان حق و عدالت آمد. اگر ما حق را بین جوامع ملل و قومیت‌ها اقامه نکنیم آنچه که برای امام حسین (ع) می‌کنیم فقط گریه کردن است نه چیز دیگر.

وی افزود: اگر ما مدیران و مسئولین به حق و عدالت رفتار کنیم مگر می‌شود در جامعه مردم از ما ناراضی شوند و گلایه کنند. پست و مقام برای این نیست که ما تفاخر کنیم به آن؛ برای این است که خدمتگزار مردم باشیم.

برای حق کار کنیم، مملکت گلستان می‌شود

رئیس جمهور منتخب با بیان انصاف را مراعات کنیم، اینکه، گفت: نباید اجازه دهیم که پا را از عدالت و انصاف خارج کنیم و امام حسین (ع) برای همین آمد. فردای قیامت اگر بخواهیم پاسخگو باشیم باید با حق و انصاف با مردم عمل کنیم. با مردم با عطوفت باید برخورد کرد، ما دعوای هوای نفس داریم، دعوای جناح و دسته داریم وگرنه برای حق اگر کار کنیم مملکت گلستان می‌شود و مردم از ما راضی خواهند بود.

پزشکیان ادامه داد: پست و مقام برای قیافه گرفتن نیست، برای خدمتگزاری به مردم است. وقتی آدم تابع هوای نفس باشد به حق عمل نمی‌کند؛ حق جناح و گروهش را می‌بیند و حق مردم را نادیده می‌گیرد. این قدرت و پست و مقام برای این نیست که من قیافه بگیرم و فخر بفروشم؛ برای این است که خدمتگزار مردم باشیم.

رئیس جمهور منتخب ادامه داد: نفس است که من قوم خودم را بر دیگران برتر و خودم را از دیگران بهتر می‌بینم. معنی مالک نفس بودن این است که بین دوست و دشمن «انصاف» را رعایت و بر اساس انصاف عمل کنیم./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر